Uitgave jaar: 2019
Barabas is zijn uitvindingen beu en wil de wetenschap aan de haak hangen. Tot hij via Sidonia op het idee komt om te gaan kokkerellen. Hij gebruikt zijn wetenschappelijke kennis nu in de keuken. De prof fabriceert een revolutionair product gebaseerd op het DNA van planten en dieren en maakt hier eetbare wolken van, naar het idee van zijn collega’s uit De Wolkeneters. De eetbare wolkjes hebben heel veel succes en dat komt een jaloerse Italiaanse chef ter ore. Die baat zelf een restaurant uit dat vierkant draait omdat zijn kookkunsten niet te vreten zijn. Hij tracht de eetbare wolken van Barabas over te nemen ten einde ze te verkopen in zijn eigen zaak. Maar Barabas wil zijn werk niet zomaar afstaan. Daarop infiltreert de Italiaanse chef in het restaurant van de prof met alle gevolgen van dien. Het zal Suske en Wiske en hun vrienden bloed, zweet en tranen kosten om de dwaze kok te stoppen.
Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.