Showman Killer 1-3 - Showman Killer Collector Pack 1-3

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

"Nu beheers je de techniek! Dankzij je transformatievermogen ben je nu de beste acteur van de melkweg! Ik wil dat ze je niet als een mens zien, maar alleen als een personage. Voortaan zal je altijd opgemaakt en gekleed zijn als de meedogenloze... Showman Killer!"

Showman Killer is een ruimtehuurling, een supermoordenaar uit het laboratorium van een hebzuchtige wetenschapper, die ervoor heeft gezorgd dat zijn schepping geen enkele emotie kan voelen. Hij heeft hem erop getraind te doden voor goud; niets anders heeft voor hem enige waarde. Toch blijkt de onverbiddelijke Showman onvoorziene kanten te hebben, als hij tijdens zijn speurtocht naar de moordenaars van de vrouw van de omnimonarch kennis maakt met de geheimzinnige Ibis, een paleisdienares die met de pasgeboren troonopvolger heeft kunnen vluchten. Ze wordt achtervolgd door moordmonniken in dienst van de suprahiërofant, de hogepriesteres die achter het complot zit, en vertrouwt het kind toe aan de zorg van Showman... die het kind de naam 'Nee' geeft en hem opvoedt. Als het kind groot genoeg is, krijgt Showman de opdracht met hem naar de tempel van de droomwevende waarzegsters te reizen en daar krijgt hij te horen dat zowel hij als 'Nee' afstammen van de omnimonarch... en hem moeten gaan helpen zijn rijk te heroveren.
Showman Killer is een reeks van Alejandro Jodorowsky en Nicolas Fructus, in het universum van Jodorowsky’s andere succesreeksen Technovaders en Metabaronnen.

Overige productgegevens

Held/serie: Showman Killer
Reeks/Deel: Showman Killer 1-3
Taal: Nederlands
ISBN: 9789034310439
Scenarist(en): Jodorowsky, Alejandro
Tekenaar(s): Fructus, Nicolas
Genre(s): Science Fiction
Uitgever: Arboris

Ook beschikbaar

Showman Killer Collector Pack 1-3
Nieuw
Showman Killer 1-3
Softcover
€ 16,95

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

  • Akim Stripspeciaalzaak

    Ulgersmaweg 14
    9731 BS Groningen

    +31 (0)50 - 549 96 98
    info@akim.nl

  • Openingstijden

    Do. 09:00 — 18:00
    Vr. 09:00 — 18:00
    Za. 10:00 — 17:00