Op zoek naar glorie 1 - Hazenpad

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Hazenpad
Nieuw
Op zoek naar glorie 1
Softcover
€ 11,95

Inhoud

Na een aantal grote successen op het slagveld heeft Napoleon het in zijn hoofd gehaald op te trekken tegen Rusland, maar deze ‘Russische veldtocht’ loopt allesbehalve goed en het Napoleontische leger lijdt enorme verliezen. Tot overmaat van ramp vindt de terugtocht plaats tijdens een strenge winter, wat de problemen voor de soldaten nog vergroot.
In het besneeuwde landschap wordt een jonge trommelaar van het Grande Armée, die de bijnaam ‘Hazenpad’ gekregen heeft, door de bossen achtervolgd door twee soldaten. Ze gedragen zich erg gewelddadig en schieten de jongen uiteindelijk neer. Ze lijken uit te zijn op een tas die het kind bij zich draagt. De inhoud is duidelijk kostbaar en hij is niet bereid er zonder slag of stoot afstand van te doen. Hij wordt op het nippertje gered door een roedel wolven, die het op zijn achtervolgers voorzien heeft, en weet de rest van het terugtrekkende leger weer te bereiken, waar Fanfa de Morel, een wasvrouw die het leger van Napoleon volgt, zich over hem ontfermt.
Dit avonturenverhaal speelt zich af tegen een nauwkeurige historische achtergrond en heeft het voordeel dat het inzicht geeft in hoe de Russische veldtocht werkelijk voor de soldaten was. Het spannende verhaal verschijnt in een afgeronde cyclus van vier delen.

Overige productgegevens

Held/serie: Op zoek naar glorie
Reeks/Deel: Op zoek naar glorie 1
Taal: Nederlands
ISBN: 9789034310309
Scenarist(en): Eudeline, Patrick
Tekenaar(s): Davoz, Pascal
Uitgever: Arboris

Ook beschikbaar

Hazenpad
Nieuw
Op zoek naar glorie 1
Hardcover
€ 21,95

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

  • Akim Stripspeciaalzaak

    Ulgersmaweg 14
    9731 BS Groningen

    +31 (0)50 - 549 96 98
    info@akim.nl

  • Openingstijden

    Do. 09:00 — 18:00
    Vr. 09:00 — 18:00
    Za. 10:00 — 17:00