Kroepie en Boelie Boemboem - Nouga 1 - Paniek in Stripland

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Paniek in Stripland
Nieuw
Kroepie en Boelie Boemboem - Nouga 1
Softcover
€ 7,95

Inhoud

‘Paniek in Stripland’ is een parodie op diverse stripfiguren en het genre strip op zich. Kroepie en Boelie Boemboem zijn de enige figuren die door Bouden zelf bedacht zijn. De rest van de figuren bestaan allemaal uit bestaande strippersonages van andere tekenaars.

In stripland vindt het jaarlijks congres voor bekende stripfiguren plaats. Alle bekende striphelden zijn op de afspraak. Op dezelfde dag, maar op een andere locatie, vindt ook een congres plaats van stripprofessoren. Maar als professor Gobelijn zich weer eens vergist bij zijn opzet om zijn collega's via de airco op een heerlijke paradijsbloemengeur te trakteren, mondt dit uit in de onzichtbaarheid van alle bekende striphelden. Via het televisiejournaal vernemen de stripslechteriken over de onzichtbaarheidsplaag van de bekende stripfiguren. Gelijk zien deze stripslechteriken hun kans om zelf de hoofdrol te krijgen: ze bedenken een plan om alle stripprofessoren te ontvoeren, zodat die niets meer kunnen veranderen aan de onzichtbaarheid van alle stripfiguren en dit voor eeuwig zal blijven.
Maar aan twee andere personages, Kroepie en Boelie Boemboem, die niet waren uitgenodigd op het jaarlijks congres voor bekend striphelden, eenvoudig omdat ze niet bekend genoeg zijn, en zelfs nog geen eigen album hebben en bijgevolg geen A-figuren zijn, wordt nu wel gevraagd om redding te brengen.

En zo worden zij de helden van stripland in dit verhaal!

Overige productgegevens

Held/serie: Kroepie en Boelie Boemboem
Reeks/Deel: Kroepie en Boelie Boemboem - Nouga 1
Taal: Nederlands
ISBN: 9789075099157
Scenarist(en): Bouden, Tom
Tekenaar(s): Bouden, Tom
Genre(s): Avontuur, Humor
Uitgever: Nouga

In deze reeks

3. Taart voor de lustige kapoentjes

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

  • Akim Stripspeciaalzaak

    Ulgersmaweg 14
    9731 BS Groningen

    +31 (0)50 - 549 96 98
    info@akim.nl

  • Openingstijden

    Do. 09:00 — 18:00
    Vr. 09:00 — 18:00
    Za. 10:00 — 17:00